#2 Ce nu mai pierzi fiindcă citești acest NL
a doua ediție a newsletter-ului #EfectivPodcast este despre comunitate. Știm, am obosit cu toții de atâta content – cine mai are timp de citit?

Acest newsletter are rolul de a-ți prelua din task-uri. Nu de a-ți da altele noi. Condensăm cel puțin o lună de content într-un mail de 3 minute. Tu decizi dacă și când „dai play”. Pentru noi contează să ne asigurăm că am avut grijă de tine. Că am făcut tot ce putem ca tu să nu fi ratat informații valoroase.
2 episoade noi de podcast unul mai bun decât celălalt. Și prin bun ne referim la efect, desigur.
În episodul 19 Efectiv Podcast - Emanuel Pârvu, actor, regizor și scenarist român, unul dintre cele mai apreciate nume ale cinematografiei românești contemporane, ne-a povestit despre emoție și înțelepciune pe film. De la nostalgie la iubire, de la Dumnezeu la toleranță, de la Sfântu Gheorghe și până la viața de catedră și viitoarea generație de cineaști, de la impact prin film la efect filmat. Urmărește episodul integral aici și hai să dezbatem despre efectele filmului în comunicare.
În episodul 20 Efectiv Podcast - Anca Amariei-Stănculescu, primul terapeut prin yoga din România, acreditat de către IAYT (the International Association of Yoga Therapists) și cofondatorul Centrului Eka, ne-a povestit despre mental care în companii, despre provocările de sănătate mintală cu care se confruntă un antreprenor, dar și despre cum este să faci un business cu soțul. Urmărește întregul episod cu Anca aici și află mai multe despre efectul respirației în comunicare și antreprenoriat!
Efectiv. Interviuri - o nouă serie de conținut scris, cu specialiști, de tip întrebare-răspuns
Delia Bîjnea, Head of Marketing and Communications la Stratulat Albulescu Attorneys At Law, a răspuns provocării Efectiv Podcast și a deschis seria. Dacă vrei să vezi cum gândește un om de comunicare din legal, te invităm să citești interviul ei aici.
2 editoriale cu mijloace concrete de folosit în comunicarea cu efect
este de părere că deși etichetele schimbă modul în care vedem lumea, ele nu sunt, în esență, rele. Citește editorialul ei și află exact la ce se referă. Nouă ne-a dat un pic de gândit. a scris în așa fel despre Gestalt și UX, de parcă s-ar lega. Vezi și tu cum ți se pare, noi încă digerăm ce-a scris acolo.Îți mulțumim pentru că și tu vezi în comunicare potențialul de a face bine. Împarte acest newsletter și cu alții care gândesc ca tine. Mulțumim!